Tahle pochoutka se normálně připravuje s masem, já jsem ji ale vzhledem ke své dceři upravila na vegetariánské jídlo.
Potřebujeme:
1 balíček tortilla chips solené
400g hlívy ústřičné
150g sýra čedar
2 polévkové lžíce oleje
Sůl
Pepř
2 rajčata
Postup:
Hlívu omyjeme a podélně nakrájíme na větší proužky. Na pánvi rozpálíme olej a na něm osolenou a opepřenou hlívu smažíme. Mezitím si na vymazaný pekáček nahrubo rozdrtíme chipsy. V momentě kdy má hlíva zlatavou barvu, vypneme pánev a houby přemístíme do pekáčku. To vše zasypeme sýrem a dáme zapéct do trouby na 5-10min. při cca 200°C. Před servírováním posypeme porci na kostičky nakrájenými rajčaty. Samozřejmě není od věci doplnit zeleninovým salátem.
Itadakimasu!
Komentáře
Okomentovat