Tento recept je určen pro všechny kdo za A) Nemají právě moc času
za B) Nechtějí moc nakupovat
za C) Přesto zrovna potřebují kvalitní domácí jídlo
Potřebujeme:
200g těstovin pappardelle (nebo jiné oblíbené)
300g hlívy ústřičné
50g másla
Sýr na posypání (já dala čedar a goudu)
Sůl
Pepř
Soudková keříčková nebo cherry rajčata
Něco zeleného na ozdobu (řeřicha, petželka, vojtěška apod.)
Postup:
Nejprve uvaříme těstoviny podle návodu na obale. Mezitím pokrájíme omytou hlívu na podélné plátky a osmažíme ji na rozpuštěném másle. Samozřejmě ji osolíme a opepříme. Těstoviny po uvaření slijeme a na talíři je pak naservírujeme spolu s hlívou a sýrem. Nakonec vše posypeme něčím ,,zeleným". Rajčátka naaranžujeme po obvodu talíře a tím máme hotovo.
Itadakimasu!
za B) Nechtějí moc nakupovat
za C) Přesto zrovna potřebují kvalitní domácí jídlo
Potřebujeme:
200g těstovin pappardelle (nebo jiné oblíbené)
300g hlívy ústřičné
50g másla
Sýr na posypání (já dala čedar a goudu)
Sůl
Pepř
Soudková keříčková nebo cherry rajčata
Něco zeleného na ozdobu (řeřicha, petželka, vojtěška apod.)
Postup:
Nejprve uvaříme těstoviny podle návodu na obale. Mezitím pokrájíme omytou hlívu na podélné plátky a osmažíme ji na rozpuštěném másle. Samozřejmě ji osolíme a opepříme. Těstoviny po uvaření slijeme a na talíři je pak naservírujeme spolu s hlívou a sýrem. Nakonec vše posypeme něčím ,,zeleným". Rajčátka naaranžujeme po obvodu talíře a tím máme hotovo.
Itadakimasu!
Komentáře
Okomentovat