Popravdě řečeno, mi chuť červené řepy nikdy moc nelahodila. Na milost jsem ji brala jen silně zakamuflovanou v různých směsích. Pak se ke mně dostal tento velmi jednoduchý recept a já získala další oblíbenou položku do svého jídelníčku.
Potřebujeme:
1 větší červenou řepu
1 kysanou smetanu
1-2 stroužky česneku
Sůl
Postup:
Bulvu červené řepy oloupeme a omyjeme. Na hrubším struhadle ji celou nastrouháme do misky. Česnek utřeme a přidáme k řepě. Vše promícháme s kysanou smetanou a podle chuti dosolíme. Podáváme buď s pečivem, anebo jako přílohu k masu, třeba při grilování.
Itadakimasu!
Potřebujeme:
1 větší červenou řepu
1 kysanou smetanu
1-2 stroužky česneku
Sůl
Postup:
Bulvu červené řepy oloupeme a omyjeme. Na hrubším struhadle ji celou nastrouháme do misky. Česnek utřeme a přidáme k řepě. Vše promícháme s kysanou smetanou a podle chuti dosolíme. Podáváme buď s pečivem, anebo jako přílohu k masu, třeba při grilování.
Itadakimasu!
Komentáře
Okomentovat