Pomazánek není nikdy dost. Je to výborný způsob, jak nepřipravovat teplou večeři a přitom být za snaživou hospodyňku. Tahle vám navíc zabere jen pár minut na přípravu a nestojí majlant.
Potřebujeme:
- 1 hermelín
- 1 vejce
- 0,5 malé cibule
- 1 majolku
- Sůl
- Pepř
- Kávovou lžičku kremžské hořčice
Postup:
Vejce si uvaříme natvrdo (cca 10minut). Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle. Pak nastrouháme i uvařené vejce. Nakrájíme nadrobno cibuli a spolu s majolkou ji přidáme. Vše promícháme. Nakonec osolíme a opepříme. Dochutíme hořčicí. Pomazánku podáváme na pečivu a zdobíme rajčaty, ředkvičkami či jinou zeleninou.
Itadakimasu!
Komentáře
Okomentovat