HERMELÍNOVÁ POMAZÁNKA

Pomazánek není nikdy dost. Je to výborný způsob, jak nepřipravovat teplou večeři a přitom být za snaživou hospodyňku. Tahle vám navíc zabere jen pár minut na přípravu a nestojí majlant.



 Potřebujeme:

  • 1 hermelín
  • 1 vejce
  • 0,5 malé cibule
  • 1 majolku
  • Sůl 
  • Pepř
  • Kávovou lžičku kremžské hořčice
Postup:

Vejce si uvaříme natvrdo (cca 10minut). Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle. Pak nastrouháme i uvařené vejce. Nakrájíme nadrobno cibuli a spolu s majolkou ji přidáme. Vše promícháme. Nakonec osolíme a opepříme. Dochutíme hořčicí. Pomazánku podáváme na pečivu a zdobíme rajčaty, ředkvičkami či jinou zeleninou.

Itadakimasu!

Komentáře